4/29/2013
Πέρκα στον φούρνο με κρούστα σουσαμιού
Σ'ένα ταψάκι ( το μέγεθος το κανονίζουμε σύμφωνα με την ποσότητα του ψαριού ) ρίχνουμε ελάχιστο λάδι, στρώνουμε στον πάτο τις ντομάτες, κομμένες σε χοντρές φέτες. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, τον μαϊντανό και το σκόρδο κομμένο σε λεπτά φετάκια. Πάνω στις ντομάτες τοποθετούμε το ψάρι και το αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με την φρυγανιά, ρίχνουμε λάδι και λεμόνι και τελειώνουμε με το σουσάμι. Βάζουμε το ταψί στην μεσαία σχάρα του φούρνου και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180' για 50' περίπου. Δεν προσθέτουμε καθόλου νερό, θα βγάλουν οι ντομάτες τους χυμούς τους.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου