5/03/2013
Μπράουνις μπανόφι
Βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα σε μια κατσαρόλα με νερό να το σκεπάζει, όπως είναι με το σφραγισμένο κουτί. Μόλις το νερό κοχλάσει, ελλατώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε το κουτί για 2-3 ώρες, φροντίζοντας πάντα να είναι σκεπασμένο με νερό. Το βγάζουμε και το αφήνουμε να ΚΡΥΩΣΕΙ για να το ανοίξουμε. Θα δούμε ότι εχουμε μια υπέροχη καραμέλα γάλακτος. Σε μπεν-μαρι λειώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο, το βγάζουμε απο την φωτιά, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και τα υπόλοιπα υλικά, πλήν της καραμέλας. Στρώνουμε λαδόκολλα στο πυρέξ και ρίχνουμε το μισό μείγμα σοκολάτας, πάνω του κουταλιές-κουταλιές ρίχνουμε την καραμέλα, δεν χρειάζεται στρώσιμο, προσθέτουμε πάνω της το υπόλοιπο μείγμα σοκολάτας και ολοκληρώνουμε με την υπόλοιπη καραμέλα κουταλιά-κουταλιά πάλι. Δεν χρειάζεται στρώσιμο η καραμέλα, με το ψήσιμο θα ενσωματωθεί. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170' για 35-40'
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου