5/08/2013
Κολοκυθοκεφτέδες
Σ΄'ενα μπολ ρίχνουμε το κολοκύθι, τα μυρωδικά, τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και το τυρί τριμμένο με τα χέρια μας. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε τόσο αλεύρι όσο χρειάζεται για να γίνει πηχτός χυλός. Ρίχνουμε μπόλικο λάδι σ'ένα τηγάνι ( προτιμώ το ελαιόλαδο), παίρνουμε κουταλιές απο το μείγμα και τις τηγανίζουμε. Τοποθετούμε τους κολοκυθοκεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. ΥΓ. δεν χρησιμοποιούμε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, ή μπέϊκιν γιατί απορροφά λάδι. Αλλωστε με τα αυγά φουσκώνουν αρκετά.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου