5/06/2013
Σπιτικός Γύρος
Πλένουμε και στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας το ψαρονέφρι, το κόβουμε πλάγια σε πολύ λεπτές φέτες και τις πατάμε με το χέρι να λεπτύνουν κιάλλο. Το βάζουμε σ'ένα μπολ και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το λάδι, το ξύδι, το αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε καλά το σκεπάζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο 2-3 ώρες ή καλύτερα όλη την νύχτα. Εν τω μεταξύ φτιάχνουμε το τζατζίκι ( με τον γνωστό τρόπο ) κόβουμε το κρεμμύδι, τις ντομάτες και τον μαϊντανό. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι ( δεν χρειάζεται άλλο λάδι έχει ήδη το κρέας ) και ρίχνουμε μέσα το κρέας. Αν είναι πολύ για το τηγάνι που θα χρησιμοποιήσουμε το βάζουμε 2 φορές.( Ρίχνουμε το κρέας όπως το μαρινάραμε με κρεμμύδια και σκόρδα) Ανακατεύουμε μέχρις ότου ψηθεί, περίπου 4-5' Στο ίδιο τηγάνι ψήνουμε τις πίτες και σερβίρουμε με κρεμμύδι, ντομάτα, μαϊντανό και τζατζίκι.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου