5/04/2013
Κέϊκ λεμονιού με γλάσο λεμονιού
Χρειαζόμαστε ένα μπολ και ένα αναδευτήρα. Ρίχνουμε στο μπολ τα αυγά, την ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας πάντα καλά. Ρίχνουμε το μείγμα σε μακρόστενη φόρμα ( οι αλουμίνιες της sanitas είναι ότι πρέπει, δεν θέλουν και βουτύρωμα ). Ψήνουμε στους 175' για 45' Φτιάχνουμε το γλάσο και περιχύνουμε το κέϊκ όσο είναι ζεστό
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου