5/06/2013
Ενα απλό γλυκό
Φτιάχνουμε το ζελέ με 400 γρμ καυτό νερό και 400 γρμ. κρύο. Το βάζουμε στα ποτήρια και το παγώνουμε. Λέω ποτήρια γιατί στο διάφανο του ποτηριού το γλυκό μας φαίνεται πιό ωραίο, εσείς μπορείτε να το βάλετε όπου θέλετε. Στο διάστημα αυτό φτιάχνουμε την κρέμα. Οι οδηγίες πίσω λένε 310 mi γάλα, εγώ εβαλα λίγο λιγότερο ( οι κρέμες που χρησιμοποίησα ήταν του Α/Β. Την κτυπάμε για 2 λεπτά και την αφήνουμε και αυτή να παγώσει, αφού την σκεπάσουμε με μία μεμβράνη. Οταν τα δύο μείγματα παγώσουν, πάνω στο ζελέ βάζουμε την κρέμα και διακοσμούμε με τα υλικά που μας αρέσουν.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου