5/07/2013
Κέϊκ με ινδοκάρυδο
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα κτυπάτε 5'. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα τετράγωνο ή στρογγυλό ταψάκι 25 εκ. και ρίχνουμε το μείγμα. Το ψήνουμε στους 170-180΄για περίπου 1 ώρα. Όταν κρυώσει αν θέλουμε, το χωρίζουμε στην μέση και βάζουμε ή κρέμα πατισερί, ή λίγη απο την σαντιγύ. Πασπαλίζουμε άν θέλουμε με ψιλοτριμμένο φιστίκι Αίγίνης.Βάζουμε απο πάνω το δεύτερο κομμάτι, το ντύνουμε με την σαντιγύ όλο και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο. Διακοσμούμε με ότι μας αρέσει. Το Garni το κτυπάμε σύμφωνα με τις οδηγίες που γράφει στο κουτί.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου