Pages

5/07/2013

Κέϊκ με ινδοκάρυδο

ΥΛΙΚΑ:
1 κούπα μαργαρίνη
1 1/2 κούπας ζάχαρη
2 κούπες Farin-up
1 κούπα τριμμένο ινδοκάρυδο
1/4 κουταλάκι σόδα
4 αυγά
2/3 της κούπας γάλα
1 κουτί Garni με δύο φάκελα
400 ml γάλα
ινδοκάρυδο επιπλέον για πασπάλισμα απο πάνω
συκαλάκι γλυκό για την διακόσμηση
λίγη κουβερτούρα για τον κορμό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα κτυπάτε 5'. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα τετράγωνο ή στρογγυλό ταψάκι 25 εκ. και ρίχνουμε το μείγμα. Το ψήνουμε στους 170-180΄για περίπου 1 ώρα. Όταν κρυώσει αν θέλουμε, το χωρίζουμε στην μέση και βάζουμε ή κρέμα πατισερί, ή λίγη απο την σαντιγύ. Πασπαλίζουμε άν θέλουμε με ψιλοτριμμένο φιστίκι Αίγίνης.Βάζουμε απο πάνω το δεύτερο κομμάτι, το ντύνουμε με την σαντιγύ όλο και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο. Διακοσμούμε με ότι μας αρέσει. Το Garni το κτυπάμε σύμφωνα με τις οδηγίες που γράφει στο κουτί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου