5/04/2013
Ντονέρ
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με τα μαχαίρια και ζυμώνουμε όλα τα υλικά πάρα πολύ καλά. Αν δεν έχουμε μίξερ ζυμώνουμε με τα χέρια πάρα πολύ καλά.
Λαδώνουμε ελαφρά τα χέρια μας και τοποθετούμε το μείγμα σε λαδόκολλα. ΄Το πλάθουμε σε σχήμα φραντζόλας και το τυλίγουμε καλά.Το βάζουμε στην σχάρα του φούρνου, βάζοντας απο κάτω ενα ταψάκι με νερό.Να μην ακουμπάει στο νερό, το βάζουμε μόνο για να μην στάξει και λερώσει τον φούρνο μας.Το ψήνουμε για 50' στους 200'.Το βγάζουμε αφαιρούμε την λαδόκολλα, το ξαναβάζουμε για 15' στον αέρα για να πάρει χρώμα. Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε λεπτές φέτες.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου