5/05/2013
Popovers
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 230'. Σ'ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι, την ζάχαρη και τι θυμάρι. Σ'ένα ξεχωριστό μπολ ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα και την μία κουταλιά λειωμένου βούτυρου, τα ρίχνουμε στο μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθούν όλα τα υλικά. Ρίχνουμε το μείγμα σ'ένα κανάτι ( αυτό θα μας διευκολύνει να γεμίσουμε τις θηκούλες επειδή το μείγμα μας είναι αρκετά ρευστό). Παίρνουμε το ταψάκι που ψήνουμε τα cupcakes ( αυτό με τις 12 θηκούλες ) το βουτυρώνουμε αρκετά καλά και το αλευρώνουμε ελαφρά. Γεμίζουμε τις θηκούλες κατά τα 2/3. Ψήνουμε για 15', χαμηλώνουμε την φωτιά στους 175' και ψήνουμε για άλλα 15-20'. Οταν τα βγάλουμε τα τρυπάμε μ'ένα μαχαίρι για να φύγει ο αέρας που εχουν εγκλωβίσει μέσα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου