5/10/2013
Φριτάτα
Ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το κρεμμύδι μέχρι να μαραθούν χωρίς βέβαια να καούν. Προσθέτουμε τις αγκινάρες, τα κολοκυθάκια σε ροδέλες και τα μανιτάρια.
Αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν για 10' περίπου.
Λαδώνουμε μια φόρμα για τάρτες με διάμετρο 22 εκ. περίπου και απλώνουμε μέσα τα λαχανικά. Προσθέτουμε τις κομμένες ελιές και την ντομάτα.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το τυρί και ρίχνουμε το μίγμα πάνω στα λαχανικά. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 25' περίπου ή ώσπου να πήξουν τα αυγά.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου