5/07/2013
Τραγανό κοτόπουλο
Ανακατεύουμε στο γιαούρτι την πάπρικα , τα αρωματικά, αλάτι ,πιπέρι και προσθέτουμε το κοτόπουλο ανακατεύοντας καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2-3 ώρες Ανακατεύουμε τα αλεύρια και το μπέικιν.Προσθέτουμε λίγο επιπλέον θυμάρι και δενδρολίβανο. Πανάρουμε το κοτόπουλο , χωρίς να το καθαρίσουμε από το γιαούρτι. Αφήνουμε να στεγνώσουν λίγο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για να κολλήσει το αλεύρι και να μην μας διαλυθεί κατά το τηγάνισμα. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου