5/03/2013
Σοκολατένια απόλαυση
Σ'ένα μπολ κρατάμε την μισή ζάχαρη και το μισό κακάο απο τα υλικά της συνταγής. Ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά σ'ένα μπολ, κοσκινισμένα. Ανακατεύουμε τα υγρά σ'άλλο μπολ και τα ρίχνουμε στα στερεά. Ρίχνουμε και την κουβερτούρα. Απλώνουμε το μείγμα σε πυρέξ και ρίχνουμε απο πάνω το μείγμα κακάο-ζάχαρη που είχαμε κρατήσει. Τέλος περιχύνουμε με το βραστό νερό και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170' για 25'.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου