Pages

5/03/2013

Ferraro Roche σοκολατάκια.

ΥΛΙΚΑ:
100 γρμ. γκοφρέτες ( μπισκότα ) με γέμιση φουντούκι ή σοκολάτα
150 γρμ. φουντούκια ελαφρά καβουρδισμένα
200 γρμ. Νutella ( ίσως χρειασθεί και λίγο παραπάνω )

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Καβουρδίζουμε ελαφρά τα φουντούκια προσέχοντας να μην πικρίσουν, τα χοντροκόβουμε αφού κρυώσουν. Σ'ένα μπολ σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας, προσθέτουμε τα φουντούκια, την nutella ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 1/2 ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε μπαλλάκια και τα βουτάμε στην σοκολάτα, αφού προηγουμένως την έχουμε λειώσει με την μέθοδο μπέν-μαρί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου