5/06/2013
Πασά κεφτέ της Ελλης
Τα ζυμωνεις πολυ καλα τα αφηνεις λιγη ωρα σκεπασμενα ............ Σε πλατια κατσαρολα βαζεις λαδακι χοντροκοβεις 1 κιλο κρεμυδια σε φετες και τα μαραινεις καλα , βαζεις οσες σκελιδες σκορδο θελεις εσυ χοντροκομμενες ,λιγο κοκκινο κρασι , ενα φυλτζανακι καφε αφηνεις λιγο να εξατμιστη .... κατοπιν 1 κ,σ πελτε τον διαλυεις σε ζεστο νερακι το ριχνεις αλατι ,πιπερι μαυρο , κιμινο , παπρικα , κοκκους μαυρο πιπερι, ζαχαρι , 2-3 φυλλα δαφνης ,αν το τρωτε καφτερο βαλε και κοκκινη πιπεριτσα . οταν θελουν κανα τεταρτο να γινουν τοτε ριχνεις τα κεφτεδακια σε μεγεθος καρυδιου [ οχι ποιο μεγαλα γιατι φουσκωνον ] απλα κουνας την κατσαρολα δεν ανακατευεις , σε κανα τεταρτο ειναι ετοιμα !!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!!!!!!!!! Η συνταγή αυτή είναι της φίλης μου Ελλης Σερασίδου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου