5/03/2013
Ζελέ σε πορτοκάλια
Κόβουμε τα πορτοκάλια στην μέση, μ'ένα κουταλάκι αδειάζουμε προσεκτικά την σάρκα. Τα τοποθετούμε στο ταψάκι ένα σε κάθε υποδοχή. Φτιάχνουμε το ζελέ με το μισό νερό απο αυτό που λέει στις οδηγίες και το χρωματίζουμε. Για να κάνουμε περισσότερα χρώματα το μοιράζουμε σε διάφορα μπόλ. Γεμίζουμε τα πορτοκάλια και τα παγώνουμε. Οταν είναι έτοιμο κόβουμε σε τέταρτα και σερβίρουμε. Μπορούμε όμως να το σερβίρουμε και ολόκληρο, αντί για μπόλ.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου