Pages

5/03/2013

Ζελέ σε πορτοκάλια

ΥΛΙΚΑ:
4-5 πορτοκάλια, διαλέγουμε μεγάλα και χωρίς στίγματα, τα πλένουμε και τα σκουπίζουμε
1 κουτί ζελέ της αρεσκείας μας ( 2 φάκελλοι )
1 ποτήρι βραστό νερό
1 ποτήρι κρύο.
Μην προσθέσετε άλλο νερό, το θέλουμε πιό σφικτό απο το συνηθισμένο ζελέ που φτιάχνουμε.
Χρώματα ζαχαροπλαστικής
Το ταψάκι με τις 12 υποδοχές για muffins

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Κόβουμε τα πορτοκάλια στην μέση, μ'ένα κουταλάκι αδειάζουμε προσεκτικά την σάρκα. Τα τοποθετούμε στο ταψάκι ένα σε κάθε υποδοχή. Φτιάχνουμε το ζελέ με το μισό νερό απο αυτό που λέει στις οδηγίες και το χρωματίζουμε. Για να κάνουμε περισσότερα χρώματα το μοιράζουμε σε διάφορα μπόλ. Γεμίζουμε τα πορτοκάλια και τα παγώνουμε. Οταν είναι έτοιμο κόβουμε σε τέταρτα και σερβίρουμε. Μπορούμε όμως να το σερβίρουμε και ολόκληρο, αντί για μπόλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου