Pages

5/10/2013

Πάστα ελιάς

ΥΛΙΚΑ:
Μαύρες ελιές
λάδι
ξύδι
ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Δεν είναι δύσκολο να φτιάξουμε πάστα ελιάς με διάφορους τρόπους. Αυτόν που σημειώνω είναι ο καλύτερος για μένα. Εσείς προσθέστε ότι άλλο σας αρέσει, όπως κρεμμύδι, ή σκόρδο, ή καυτερή πιπεριά. Αφού βγάλω τα κουκούτσια απο τις ελιές τις βάζω στο multi προσθέτω λίγο λάδι, ξύδι και ρίγανη και πολτοποιώ, δοκιμάζοντας προσθέτω αν χρειασθεί λίγο ξύδι και λίγη ρίγανη. Αυτό είναι όλο. Βάζω τον πολτό σε βάζο και ρίχνω λίγο λάδι, κλείνω και το διατηρώ στο ψυγείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου