ΥΛΙΚΑ:
3 ώριμες ντομάτες 3 σκελίδες σκόρδο 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα θυμάρι ξερό λίγο τσίλι, αλάτι 2-3 κ.σ.λάδι Ελάχιστη ξανθή ζάχαρη |
Ξεφλουδίζουμε, ξεσποριάζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Σ΄ενα κατσαρολάκι ρίχνουμε το λάδι και μόλις κάψει προσθέτουμε το σκόρδο και τις ντομάτες, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, πάπρικα, τσίλι, αλάτι, θυμάρι ζάχαρη και σιγοψήνουμε την σάλτσα μέχρι να δέση.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου