5/08/2013
Αλμυρό Κέϊκ
Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα. Χτυπάμε το βούτυρο με τους κρόκους.Συνεχίζοντας το κτύπημα προσθέτουμε τα τρμμένα τυριά, το γιαούρτι, το ζαμπόν, τα φυστίκια,τις ελιέςκαι τέλος το αλεύρι εναλλάξ με την μαρέγκα προσεκτικά να μην ξεφουσκώσει.Ρίχνουμε το μείγμα σε στενόμακρη φόρμα, βουτυρωμένη καλά και αλευρωμένη. Ψήνουμε στους 190' για 1 ώρα περίπου.Αφήνουμε να κρυώσει μέσα στην φόρμα και αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου