Pages

5/07/2013

Φτερούγες μαριναρισμένες

ΥΛΙΚΑ:
1 1/2 κιλό φτερούγες κομμένες στην κλείδωση, το μυτερό μέρος το πετάμε ή το κάνουμε ζωμό
Μαρινάδα:
2-3 σκελίδες σκόρδου τριμμένες
χυμό ενός λεμονιού
1/2 φλυτ. σόγια
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.γ. σκόνη τζίντζερ
3-4 κ.σ. λάδι
λίγο πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά της μαρινάδας και περιχύνουμε τις φτερούγες. Τις βάζουμε στο ψυγείο για μια νύχτα ή και 2 μέρες.
Βάζουμε τις φτερούγες με την μαρινάδα σ'ένα πυρέξ και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200' για 30-45' ανακατεύοντας μια-δυό φορές έως ότου καραμελώσουν και δεν εχουν καθόλου υγρά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου