5/03/2013
Καλαμαράκια γεμιστά της Ελλης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΑΦΟΥ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΡΙΧΝΟΥΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΜΑΡΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΥΖΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΗ !!! ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ 1-2 ΚΥΒΟΥΣ ΦΕΤΑ ΜΕΤΑ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΣΕΡΙ ΚΥΒΟΥΣ ΓΕΜΙΣΗ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΗΣΤΙΜΑ ΤΥΡΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ !!!!! ΑΝ ΟΧΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΤΡΙΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ !!!!!!!!!! ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ !!!!!!!!!! ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΥΡΕΞ ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΛ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΤΟ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ 1 ΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου