5/05/2013
Ψαροκεφτέδες ψημένοι στον φούρνο
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ψάρι, περίπου 10' και το στραγγίζουμε. Σε ένα αλλο βράζουμε την πατάτα. Ρίχνουμε σε μια λεκάνη το ψάρι, την πατάτα, το κρεμμύδι, τα αυγά, το σκόρδο, αν το θέλουμε,το λάδι, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι. Ζυμώνουμε τα υλικά καλά και προσθέτουμε τόση φρυγανιά για να γίνει μια ζύμη που να πλάθεται. Φτιάχνουμε κεφτεδάκια σε μέγεθος κανονικό, ούτε μικρά αλλά ούτε και μεγάλα. Τα πανάρουμε με φρυγανιά, τα τοποθετούμε σε ταψί και τα βάζουμε για μιά ώρα στο ψυγείο. Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί του φούρνου και το λαδώνουμε ελαφρά, τοποθετούμε τους ψαροκεφτέδες και ψήνουμε στους 180-200' για 20'.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου