Pages

5/06/2013

Οι υπέροχες πατάτες της Κικής

ΥΛΙΚΑ:
8 μέτριες πατάτες
2 κ.σ. μουστάρδα
50 ml λάδι
1 κ.σ. πάπρικα
1/2 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. θυμάρι
1 κ.σ. δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. κόλιανδρο
1/4 κ.γ. κύμινο
αλάτι-πιπέρι
λαδόκολλα

Εδω μπαινει η φωτο ....
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε κυδωνάτες( δηλ. χοντροκομμένες) και τις σκουπίζουμε πάρα πολύ καλά. Σένα μπολ ρίχνουμε το λάδι την μουστάρδα, τα δουλεύουμε με το σύρμα να αναμιχθούν, και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.Ρίχνουμε στο μπολ τις πατάτες και τις ανακατεύουμε καλά, για να πάει το μείγμα σε όλες, δηλαδή να λαδωθούν καλά. Στρώνουμε λαδόκολλα σ'ένα ταψί, συνήθως στο χαμηλό αλουμινένιο του φούρνου γιατί δεν είναι βαθύ, τις απλώνουμε και τις βάζουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 230-250' μέχρι να ψηθούν καλά. Ο χρόνος εξαρτάται καιν απο την ποιότητα της πατάτας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου