5/09/2013
Τεμπούρα
Ο χυλός μας πρέπει να παραμείνη παγωμένος καθ'όλη την διάρκεια του τηγανίσματος. Το μπολ που θα χρησιμοποιήσουμε πρέπει να είναι μεταλλικό και να ακουμπάει σε πάγο. Για τον λόγο αυτό ρίχνουμε παγάκια σ'ένα μπολ και ακουμπάμε πάνω του το αλλο με το μείγμα της τεμπούρα. Σπάμε τον κρόκο στο μπολ, προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε με τα τσοπ-στικ,( τα ξυλάκια που τρώνε οι κινέζοι, βοηθάνε πολύ στην ανάμειξη, αν δεν εχουμε θα χρησιμοποιήσουμε ενα παρόμοιο εργαλείο ). Ρίχνουμε τα άλευρα, δεν ανακατεύουμε πολύ για να μην γίνει κολλώδες το μείγμα. Αν μείνουν κομμάτια δεν μας ανησυχεί. Ξεκινάμε την διαδικασία τηγανίσματος, που μπορεί να είναι, καρότα, κολοκυθάκια, μανιτάρια, μπρόκολο κ.τ.λ. κομμένα σε στικ, ή γαρίδες, μύδια και άλλα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου